31 March 2014

Edisi Blog Bersawang.....Terharu Dengan Komen Pembaca

Assaamualaikum w.b.t.

Apa khabar semua...
Lama sungguh rasa tak buka blog.
 Sedar tak sedar blog ini sudah bersawang hampir separuh tahun.
Terkejut saya melihat hampir 65,800 pageviews dan lebih 50 komen yg tidak berjawab.


Kenapa lama dah tak update blog?
  • Tak sempat. Bila dah duduk rumah,banyak kerja nak buat. Lagipun bagi saya 'honeymoon period' (masa utk me'leisure'kan diri) sudah tamat & seharusnya menyiapkan segala perancangan aktiviti yg telah dirancang awal2 lagi.
  • Internet coverage tak bagus. Tak tahu mengapa apabila di rumah internet sangat slow
  • Tak larat. Apabila kandungan semakin membesar, kaki semakin membengkak dan perut semakin memboyot....semua kerja tak larat nak buat
  • Penyakit 'M', Kadang-kadang, memang datang penyakit malas. Bila penyakit  ni dtg, segala apa yg plan nak buat semua tak menjadi.
  • Tengok ler betapa 'kembangnya'. Masa ni 34 minggu +. Hari raya...tak balik sebab takut nak travel... So, saya dan suami beraya berdua di Kemaman.

Terharu sangat2 apabila membaca komen2 daripada pembaca...
Tak mampu saya nak balas semua komen...
Rasa sangat excited utk teruskan penceritaan perjalanan hidup kami..
 
Terima kasih banyak2 saya ucapkan kepada semua..
Kerana mendoakan kami
Kerana terus memberi sokongan
 
Alhamdulillah
 



11 comments:

  1. salam kak... klu ada masa update la blog ni. rindu nk bc post2 akak. huhuhu... hope ur doing fine and enjoying motherhood...

    ReplyDelete
  2. kak, Alhamdulillah, da selamat bersalin kan... baby boy ke gurl.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam... puan dah selamat bersalin ke...nak bace lanjut tentang pregnancy puan.. sy juga mungkin akn melaluinya.. kerana dah duakali mengalami kelahiran premature 19 minggu dan 25 minggu..

    ReplyDelete
  4. Ass salam kak...cana nk folo akak yea?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Asaalamualaikum akak.. Mcmane ye nk hubungi akak? Bole tk melalui whatsap? Sya nk tnya amalan yg patut d amalkan tuk sya dn suami. minggu lepas sya dh melalui prosuder iui. Sya brharap sgt mngandung kali ni. Apa permakanan yg bole di makan dn patut di elakkan jika ingin hamil.. Terima kasih akak.

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Thanks for providing such nice information to us. It provides such amazing information on Care/as well

    ReplyDelete
  10. Health/. The post is really helpful and very much thanks to you. The information can be really helpful on health, care as well as on

    ReplyDelete